Norma

Norma is al sinds 1884 een toonaangevend merk binnen de slaapkamerindustrie. Het merk levert kwalitatief hoge boxsprings en matrassen voor een mooie, aantrekkelijke prijs. Norma straalt luxe uit, biedt een optimaal comfort en creëert keer op keer een tijdloos Dutch Design. Kom heerlijk proefliggen in onze showroom.

2 producten gevonden

Kwaliteit, al meer dan 135 jaar

Goede kwaliteit slaapt beter. Daarom staat kwaliteit bij Norma op één, op alle vlakken. Zo maken ze alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen voor hun boxsprings, toppers en matrassen. Maar ook de kwaliteit op service en dienstverlening staat bij hun hoog in het vaandel. Deze kwaliteit resulteert uiteindelijk in het beste slaapcomfort voor jou. Al 135 jaar hebben ze ervaring op het gebied van slapen en slaapcomfort. Hun vakmanschap zit boordevol kennis en expertise die ze bundelen in het assortiment boxsprings en toppers.

Nederlands design

Norma is op en top Nederlands design. Al 135 jaar enkel Nederlands design wat garant staat voor Norma nuchterheid met als doel gewoon lekker slapen, zonder poespas! Maar ook Nederlandse degelijkheid en kwaliteit met hoogwaardige materialen. We streven ernaar dat iedere Norma-klant tevreden is en kan genieten van zijn Norma.

Altijd compleet

De boxspringsets van Norma zijn altijd zeer compleet. Geen verrassingen met enorme meerprijzen voor maat of andere “normale” wijzigingen. Tevens heeft Norma bij alle sets luxe stoffen standaard en ook de toppers zijn altijd van de hoogste kwaliteit met latex kernen en afgewerkt met luxe stof. Dus altijd compleet! Gewoon lekker slapen.