Norma bedden, boxsprings en matrassen

Uw nachtrust is ons werk, is  de slogan van Norma uit de jaren tachtig van de vorige eeuw typeert nog steeds de toewijding en het grote vakmanschap waarmee ze en al haar enthousiaste en betrokken medewerkers de beste boxsprings en matrassen maken om u een goede nachtrust te garanderen. Löwik Wonen & Slapen is dealer van Norma matrassen en boxsprings, onze slaapspecialisten kunnen u adviseren welke boxspring of welk matras het best bij u past.

De slaapadviseurs van Löwik Wonen & Slapen geven u een advies dat zo goed mogelijk op uw persoonlijke situatie is toegesneden. Maar het kan gebeuren dat u net iets harder of zachter of koeler of warmer wilt slapen. Daarvoor zijn er bijvoorbeeld de Brezza matrassen met unieke 90 dagen omruilgarantie. Of probeer de zeer complete Timeless Jubileum boxspring, en ervaar de afwerking en het unieke comfort van dit top bed! Bezoek de grootste woonboulevard van Oost-Nederland en kom proefliggen op de boxsprings en matrassen van Norma. Heeft u een vraag over ons ruime assortiment? Neemt u gerust contact op met ons DroomDomein!

 

 • Norma 1-pers boxspring electr. verstelbaar – showroommodel (Copy)

   3.199,-  699,-
 • Norma Jubileum boxspring – showroommodel

   1.799,-  1.299,-
 • Norma Magnifique boxspring – showroommodel

   2.799,-  1.599,-
 • Solara combispringmatras 90x200

  Solara combispringmatras 90×200

  v.a.  479,-
 • Solara combispring matras 90x210

  Solara combispring matras 90×210

  v.a.  479,-
 • Timeless boxspring elektrisch

  Timeless boxspring elektrisch

  v.a.  2.195,-

Norma Nederland, meer dan 100 jaar oud, maar zeker niet ingeslapen

Norma entrada boxspringDe oprichting van het bedrijf in 1884 betekent dat Norma de oudste beddenfabriek van Nederland is. In haar lange bestaansgeschiedenis hebben zij veel ervaring en kennis opgedaan met betrekking tot de factoren die een rol spelen bij een goede nachtrust. Norma heeft dit voortdurend weten te vertalen in baanbrekende producten en concepten zoals de unieke Combispring matrassen, de Timeless boxspring, de Timeless Entrada en de Nordic boxsprings, maar ook de allernieuwste ontwikkelingen zoals “For one” boxsprings en “Safe & Sensible” matrassen en lattenbodems. Stuk voor stuk producten die een belangrijke bijdrage leveren aan uw persoonlijk welzijn, maar ook inspelend op maatschappelijke ontwikkelingen ten aanzien van mens en milieu.
Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Daarom worden alle Norma bedden en matrassen in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het ontwerpen van onze producten vindt volledig in eigen huis plaats omdat wij zo optimaal kunnen inspelen op uw wensen en behoeftes. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat uw Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken in onze bedden die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau. En met veel kennis en gevoel samengesteld door onze vakmensen. Nederlandse kwaliteit en design van Norma.

Norma service, ook na uw aankoop

Voor Norma houdt het niet op als u een Norma bed heeft gekocht. Matrassen en boxsprings maken is nog grotendeels handwerk. Bovendien worden ze intensief gebruikt. En doet zich dan iets voor dat niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, dan lossen wij dat snel en goed voor u op. Slaapcomfort is geen exacte wetenschap, maar in sterke mate een persoonlijke beleving die van mens tot mens en vanslaapkamer tot slaapkamer anders is.