Noowa

Noowa vervaardigd met passie en trots kwaliteitsmeubelen met een unieke uitstraling in Nederland. Hoogwaardige materialen in combinatie met ambachtelijk vakmanschap en moderne technieken zorgen voor een collectie comfortabele meubelen met een lange levensduur. De meeste meubels kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Een tafel die twee centimeter lager moet? Geen probleem! Noowa doet het gewoon.

2 producten gevonden

Eigentijds en comfortabel

Noowa is een stoer en rustiek merk met een moderne twist. De oorsprong en de productie vindt al meer dan 40 jaar in Nederland plaats. De perfecte balans tussen comfort en design voor de meubels wordt gecreëerd door de combinatie van eigen ontwerp, natuurlijke materialen en vakmanschap. Noowa biedt de mogelijkheid tot design op maat met onder andere een uitgebreide stoffencollectie.

 

Nederlands vakmanschap

De basis van ongeveer elk meubelstuk van Noowa bestaat uit duurzaam eiken- of beukenhout. De meubelen van Noowa worden ambachtelijk vervaardigd op Nederlandse bodem en door Nederlandse vakmensen. Wanneer de klant een andere maatvoering, kleurcombinatie of houtsoort wenst is dat binnen slechts enkele weken te realiseren in de eigen fabriek in Oss.