Mintjens Sleepline

Mintjens Sleepline, onderdeel van Mintjens, maakt eigentijdse meubelcollecties voor jouw slaapruimte. Mintjens Sleepline creëert met hun kennis en vakmanschap een unieke collectie. Deze unieke collectie bestaat onder andere uit bedden, kleerkasten, commodes, nachtkastjes en spiegels. Ontdek de collectie online of kom bij ons langs in Vriezenveen. Maak je slaapkamer compleet met de Mintjens Sleepline collectie.

5 producten gevonden

Mintjens

Bij Mintjens werken meer dan 170 mensen met passie voor hout en interieur aan een unieke collectie, van de eerste ruwe schets op papier tot aan de levering. De vakmensen van Mintjens leggen dag in dag uit hun hart en ziel in het maken van eikenhouten topproducten. Mintjes Group produceert al meer dan 55 jaar eikenhouten meubelen van topkwaliteit. Tijdens de productie worden kwaliteit, knowhow, flexibiliteit en vakmanschap samengevoegd. Respect voor de natuur staat tijdens de productie voorop. Het eikenhout waarmee gewerkt wordt is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Met liefde en aandacht probeert Mintjens Sleepline haar meubelen zo efficiënt en duurzaam mogelijk te kleuren en te behandelen. Ook thuis hebben de meubels van Mintjens deze aandacht en liefde nodig. Het onderhouden van eikenhouten meubels is belangrijk, want zo kun jij thuis extra lang genieten van jouw nieuwe meubels. Wil je meer weten over Mintjens Sleepline of over de onderhoud van eikenhouten meubels? Kom gerust langs in onze winkel. Onze medewerkers geven jou graag de nodige informatie.

De Mintjens Sleepline collectie

De diverse Mintjens Sleepline collectie shop je bij ons zowel online als in onze winkel. De Sleepline collectie is onderverdeeld in verschillende productenlijnen: Bronx, Eden, Madison, Stuga & Multidressing. Om jou vast een indruk te geven waar de productlijnen precies uit bestaan, lichten we een paar even kort toe.

Bronx (Young Urban Industrial): De Bronx serie is een stoere serie waar materialen als eikenfineer en stalen accenten gecombineerd worden met krachtige vormen en ruwe oppervlakken. Geef jouw slaapkamer een industriële look met het Bronx bed, kleerkast, commode en nachtkastje. De Bronx serie van Mintjens Sleepline is leverbaar in verschillende kleuren, waarvan sommige meubels leverbaar zijn in verschillende uitvoeringen (afmetingen).

Eden (A touch of black): Een serie die rust en eenheid uitstraalt: de Eden serie. Een houten serie die voor een gezonde slaapomgeving en een verkwikkend slaapcomfort zorgt. Deze serie bestaat uit een bed, kleerkast, commode, nachtkastje en een spiegel. Het Eden bed is heel stijlvol dat in een handomdraai omgetoverd kan worden tot twee aparte bedden. Ook deze serie is leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Madison: Ga voor een gedurfde combinatie, ga voor de Madison serie. Het eikenhout gecombineerd met metalen accenten zorgt voor een robuuste uitstraling. De Madison serie bestaat uit een bed, commodes, kleerkasten, nachtkastjes en een spiegel. Je kunt kiezen uit diverse materiaalkleuren en daarnaast zijn sommige meubels leverbaar in diverse afmetingen.

Shop Mintjens Sleepline bij Löwik Wonen & Slapen

Naast de genoemde productlijnen vind je bij Löwik Wonen & Slapen nog twee andere productlijnen. Een deel van de collectie bewonder je bij ons online of in de winkel, maar er is daarnaast nog veel meer mogelijk. Kom gerust bij ons langs of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van Mintjens Sleepline.
Mintjens Sleepline