Koinor meubels, schitterende hoogwaardige design meubelen uit DuitslandKoinor, topklasse in Duitse design zitmeubelen

Koinor is een Duitse fabrikant van moderne, stoffen en lederen bankstellen hoekbanken en fauteuils. De gehele collectie is vervaardigd met Duitse precisie met oog voor detail en de hoogste kwaliteit. De meubelen zijn uitgevoerd in prachtige, stijlvolle en tijdloze vormen. Naast de mooie vormgeving, hebben de banken een uitstekend zitcomfort. Een Koinor bank is een verrijking voor iedere woonkamer!

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor u jarenlang kunt genieten van uw bankstel. Er wordt continu gezocht naar verbeteringen op het gebied van design en functionaliteit, zo zijn veel banken uitgevoerd met een relaxfunctie, verstelbare zitdieptes en armleuningen. Vele banken, fauteuils en hoekbanken kunt u geheel naar wens samen stellen.

U bent van harte welkom in onze showroom om de banken van Koinor, sofas for friends, te proberen. Via een planbord creëert u uw ideale opstelling en afmeting. Laat u hierover vrijblijvend adviseren door de verkoopadviseurs van Löwik Wonen & Slapen

  • Gamma 3-zitsbank Koinor

    Gamma 3-zitsbank Koinor

    v.a.  1.169,-
  • Genova hoekbank Koinor

    Genova hoekbank Koinor

    v.a.  2.299,-