Key West

Key West is een totaalleverancier van kwalitatief hoogstaande boxsprings, bedden, matrassen en toebehoren. De collectie is heel divers, bestaande uit verschillende merken. De collectie van Key West bestaat uit verfrissende totaalconcepten en uitgebreide mogelijkheden. Je ontdekt de collectie bij Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen, zowel online als in onze grote showroom.

2 producten gevonden

Key West Bedding

Maak kennis met de verschillende merken van Key West Bedding: Cinderella, Home Collection, Busnisss Class en Sunday. De meeste boxsprings en bedden van Key West zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo kun jij een boxspring samenstellen dat helemaal past bij jou en jouw interieur. Om jou alvast een indruk te geven waar de verschillende collecties uit bestaan, lichten wij de merken even kort toe.

Cinderella: De boxsprings en matrassen van Cinderella zijn stuk voor stuk gemaakt met de beste materialen. Goede zorg in combinatie met de nieuwste innovaties kenmerken de betoverende collectie van Cinderella. De totale collectie boxsprings bestaat uit diverse modellen, zoals Belle, Fiona, Nora, Giselle en Jasmine. De boxsprings en matrassen hebben een onvoorstelbaar ligcomfort en daarnaast een mooie uitstraling. Word heerlijk wakker met Cinderella!

Home Collection: Met de basiscollectie van Key West stel jij jouw eigen boxspring zelf helemaal samen. Kies uit verschillende stoffen, kleuren en uitvoeringen. De boxsprings uit de Home Collection zijn scherp geprijsd en van goede kwaliteit. De collectie bestaat uit diverse modellen, zoals Flamingo, Kingston, Range en Country. Naast de verschillende modellen kun je kiezen uit diverse matrassen, toppers en bedbodems. Zo bepaal je zelf het comfort.

Business Class: De Businessclass collectie van Key West is stijlvol, luxe en elegant. Speciaal voor jou, als gewoon net niet goed genoeg is. De boxsprings zijn laag op laag vervaardigd met de beste materialen. Ze hebben een heerlijk ligcomfort en je stelt ze geheel naar eigen wens samen, passend bij jouw wensen en interieur. De collectie bestaat uit diverse modellen, zoals Classic, Jive, Jazz, Swing en Soul. Ga voor luxe en schoonheid, ga voor een boxspring van Key West uit de Business Class collectie.

Sunday: Ontspannen wakker worden en relaxed aan de dag beginnen, dat kan met de boxsprings van Sunday. Het merk is nieuw, jong en fris. De boxsprings van Sunday bieden een goede ondersteuning, ventilatie en ligcomfort. De collectie bestaat uit drie modellen: model 1100, model 1200 en model 1300. Stel je eigen boxspring samen door te kiezen uit diverse kleuren en uitvoeringen. Meer gemak en luxe? Ga voor een elektrisch verstelbare boxspring. De Key West Sunday collectie ontdek je ook bij Löwik Wonen & Slapen. Ga voor een heerlijke slaapbeleving met Sunday!

Deskundig advies

Een groot deel van de collectie van Key West vind je bij Löwik Wonen & Slapen. Op onze slaapafdeling vind je nog veel meer meubels op het gebied van slapen. Probeer verschillende boxsprings uit en maak kennis met verschillende matrassen en hoofdkussens. Weet je niet zo goed welk bed of matras het beste bij jou en jouw lichaam past? Onze slaapexperts helpen jou graag. Zij geven jou vrijblijvend deskundig advies op het gebied van slapen en slaapcomfort.
Keywest