Janssens Oriënt Carpets

Bij Löwik Wonen & Slapen shop je jouw favoriete vloerkleed van Janssens Oriënt Carpets eenvoudig online. Het bedrijf Janssens Oriënt Carpets is de grootste importeur van handgeknoopte oosterse en Perzische vloerkleden en karpetten in Nederland. Je vind in de collectie prachtige kwaliteit vintage vloerkleden, maar ook moderne dessins, patchwork vloerkleden en wollen Perzische tapijten.

63 producten gevonden

Unieke collectie karpetten

Ieder vloerkleed uit de collectie van Janssens Oriënt Carpets is uniek te noemen. De omvangrijke collectie bestaat uit diverse karpetten in vele stijlen, kleuren en dessins. Voor ieder interieur een stijlvol vloerkleed! Of je nu gaat voor een Perzisch, vintage of modern karpet, bij Janssens Oriënt heb je volop keuze! Bovendien zijn vele vloerkleden uit voorraad leverbaar, dus lekker snel genieten van een mooie sfeermaker!

De trend van nu: vintage vloerkleden

De karpetten met een vintage look en feel, maar in een moderne kleur. Je ziet ze tegenwoordig overal en dat is niet voor niets! De vintage vloerkleden geven jouw interieur een warme sfeer. Het laagpolige tapijt past ook goed in verschillende interieurs: modern, industrieel of vintage. Wil je voor een echt vintage kleed of een kleurrijk Perzisch tapijt gaan, dan kun je hier ook voor terecht bij Janssens Oriënt Carpets.

Handgeweven en handgeknoopte kwaliteit van Janssens Oriënt Carpets

In de collectie vind je machinaal geproduceerde vloerkleden, maar ook hoge kwaliteit handgeweven en handgeknoopte karpetten. Je ziet daarin verschil in prijs, maar ook in kwaliteit en duurzaamheid. Een handgeknoopt karpet gaat veel langer mee en blijft ook mooi. Een machinaal geweven vloerkleed is ook een prima optie wanneer je een wat lager budget hebt of wanneer je regelmatig weer wat anders wilt.

Moderne vloerkleden, hoogpolige vloerkleden en grafische dessins

Niet alleen voor vintage en Perzische karpetten, maar ook voor eigentijdse en moderne vloerkleden kun je terecht in onze collectie van Janssens Oriënt Carpets. Een groot deel van deze collectie hebben wij ook in de showroom liggen, zodat je ook inspiratie op kunt doen in verschillende stijlkamers. Veel vloerkleden hebben wij ook op staal, zodat je het materiaal kunt zien en voelen. In de collectie moderne vloerkleden hebben wij minimalistische laagpolige tapijten, maar ook unieke 3D vloerkleden, hoogpolige vloerkleden en grafische prints. Kom eens langs in de winkel en ontdek de collectie.

Overal een vloerkleed!

Je ziet ze niet alleen meer alleen in de zithoek. Vloerkleden worden tegenwoordig ook vaak in de eethoek, slaapkamer of op kantoor gebruikt. Maar ook een combinatie van meerdere vloerkleden op één plek. Dit komt vooral omdat men tegenwoordig gladde, harde vloerbedekkingen gebruikt zoals laminaat, steen of een giervloer. Daar waar tapijt vaak de volledige vloer bedekte, ontbreekt het in het huidige interieur aan warmte en sfeer. Een mooi groot vloerkleed van Janssens Oriënt Carpets biedt hier de oplossing! Bekijk de volledige collectie vloerkleden en karpetten online of kom langs in de winkel.

Janssens Oriënt Carpets