Jamé meubelen, nederlandse design meubels met passie vervaardigdJamé zitmeubelen, betaalbaar Nederlands design met passie gemaakt

De Jamé design meubelen worden ontworpen en gemaakt in Nederland. De gehele collectie fauteuils, banken en hoekbanken bestaat uit onderscheidende ontwerpen met een strakke belijning. De moderne meubelen onderscheiden zich niet enkel door hun unieke uitstraling, ook het zitcomfort laat niets te wensen over. Jame maakt enkel gebruik van de meest hoogwaardige materialen, waardoor een heerlijk zitcomfort én een lange levensduur wordt gegarandeerd. Alle meubels worden met de hand vervaardigd door ervaren vakmensen met passie voor zitmeubelen.

Gerenommeerde designers staan garant voor de mooiste ontwerpen met oog voor comfortabel design tot in de kleinste details. Ieder model heeft een eigen karakter waarbij u dit verder vormgeeft met een stof of leder naar keuze. Jamé beschikt over een zeer uitgebreide stof- en ledercollectie, er is altijd een bekleding die past bij uw interieur en woonstijl. Kom proefzitten bij Löwik Wonen & Slapen, en ervaart u zelf het zitcomfort en de sublieme afwerking van de Jamé zitmeubelen!

  • Suze008-dormeuse-enfor-jame outlet

    Suze hoekbank petrol outlet

     2.539,-  1.599,-
    In winkelmand