Haros

Haros is al meer dan 50 jaar een zitmeubelenfabrikant en groothandel van onder andere banken, fauteuils en eetkamerstoelen. De Nederlandse handgemaakte zitmeubelen zijn leverbaar in diverse stijlen, van modern tot romantisch en van eigentijds tot klassiek. Je ontdekt de unieke collectie van Haros online of bij ons in de winkel. Ga voor Hollandse kwaliteit, ga voor Haros!

1 product gevonden

Handmade in Holland

Haros is een specialist in het luxe zitten. Alle meubelen van Haros worden in eigen fabriek in Oss ontworpen en geproduceerd. Goed vakmanschap in combinatie met kwaliteitsmaterialen zorgt voor een unieke collectie van Hollandse kwaliteit. De collectie van Haros bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, canapés, eetkamerstoelen en hockers. Op speciaal verzoek kunnen diverse meubelen op maat worden gemaakt. Een deel van de collectie van Haros vind je bij Löwik Wonen & Slapen, zowel online als in de winkel. In onze winkel kun je diverse meubels bekijken en uitproberen. Daarnaast krijg je deskundig advies van onze medewerkers.

De collectie van Haros

De collectie van Haros bestaat uit unieke banken. Of je nu een landelijk of modern interieur hebt, een bankstel van Haros is altijd naar ieder wens aan te passen. Ga voor een bank met een bijpassende fauteuil, een loungebank met hocker of een mooie grote hoekbank die op maat is gemaakt. Met een hoekbank creëer je heel eenvoudig extra zitplekken. De diverse collectie van Haros zorgt ervoor dat er voor elke woonruimte wel een passend zitmeubel te vinden is. Naast de unieke banken en hoekbanken vind je ook fauteuils in de collectie van Haros. Je kunt kiezen voor een fauteuil bijpassend aan jouw bank of hoekbank, maar je kunt ook voor een losse fauteuil gaan in een hele andere stijl. De fauteuils van Haros zijn comfortabel en hebben verschillende uitstralingen, van landelijk tot modern. Wil je een stoel met een unieke uitstraling of die net iets groter is dan een gewone fauteuil? Ga voor een loveseat. Lekker knus samen zitten met z’n tweetjes of lekker in je eentje relaxen in een ruime stoel. Je kunt ook voor een Canapé kiezen, wat groter is dan een fauteuil en kleiner dan een bank. Doordat de rugleuning doorloopt en er aan het eind geen armleuning zit, kun je lekker languit wegdromen. Tot slot vind je in de Haros collectie diverse eetkamerstoelen, van eenvoudig tot luxe. Maak je eethoek helemaal compleet met een bijpassende eetkamerbank. Wil je graag meer weten over de meubelen van Haros of ben je nieuwsgierig naar de collectie? Kom gerust bij ons langs in Vriezenveen. Onze medewerkers staan voor je klaar!
Haros