Happy@Home

Happy at Home meubelen, jong, trendy en eigenzinnig

De Happy@Home collectie heeft alles voor uw interieur in vele woonstijlen, van modern tot landelijk, van kasten tot banken. De collectie bestaat uit zit-meubelen, woonkamer-meubelen en woonaccessoires. De uitgekiende mix van eigentijdse en romantische meubels is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.

 • Sofie barstoel vierkant Happy@Home

  Sofie barstoel vierkant Happy@Home outlet

   189  69
 • Deaumain salontafel Happy@Home

  Deaumain salontafel Happy@Home

   499
 • Bandon hoektafel Happy@Home

  Bandon hoektafel Happy@Home

   229  49

Betaalbaar design

happy at home meubelen, alles voor een gezellig ingericht interieur Happy@Home

Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubels in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat u altijd iets kunt vinden dat past in uw interieur. De Happy at Home collectie bestaat uit uitgebreide woonprogramma’s, bestaande uit kasten, dressoirs, salontafels, hoektafels, tafels en tv-meubelen. Ook de zitmeubelen zijn ruim vertegenwoordigd o.a: bankstellen, stoelenfauteuils en hoekbanken, met ongekende kleur en materiaal mogelijkheden. Kortom een must voor iedere woonkamer!

Mix en match de Happy@Home meubelen naar wens

Ruimte om te leven is “het” uitgangspunt. Door betaalbaar design kun je genieten van je mooie nieuwe meubelen, en houd je daarnaast ruimte om alles uit het leven te halen wat er in zit. Bij Löwik vindt u de gehele Happy@Home meubelcollectie. Bezoek onze woonboulevard en laat u verrassen door de comfortabele woonsfeer en prachtige sfeerkamers van Happy@Home in Vriezenveen.

website