Good & Mojo

Good & Mojo is onderdeel van It’s about RoMi en gericht op duurzame verlichting met unieke designs. Good & Mojo gebruikt voor haar producten duurzame natuurlijke materialen zoals bamboe en jute, maar ook gerecyclede materialen zoals glas, papier en autobanden. Daarnaast wordt er voor elke gekochte lamp uit deze collectie een donatie gedaan aan de Wakawaka Foundation, welke mensen op in achterstandsgebieden voorziet in zonneverlichting.

312 producten gevonden

Good & Mojo lampen

De Good & Mojo lampen hebben stuk voor stuk een prachtig en uniek ontwerp, gemaakt van duurzame en biologisch afbreekbare materialen. De lampen zijn geïnspireerd op de natuur en vernoemd naar grote rivieren, indrukwekkende bergen en prachtige natuurgebieden. Met een Good & Mojo lamp haal je een unieke eyecatcher in huis. Zo vind je in deze collectie prachtige Scandinavische designs gemaakt van bamboe en linnen, zoals bijvoorbeeld de Andes vloerlamp en de Annapurna tafellamp. Ga je liever een stoere industriële stijl? Dan is de Amazon hanglamp, gemaakt van oude autobanden of de Cebu gemaakt Naturescast®  wellicht wat voor jou. Ook voor natuurlijke vormen of moderne design lampen kun je terecht bij Good & Mojo. Bekijk en bestel nu het volledige assortiment online bij Löwik Wonen & Slapen.

Duurzame, gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen

Alle lampen uit de collectie van Good & Mojo zijn gemaakt van duurzame of biologisch afbreekbare materialen. Duurzame materialen hebben het vermogen om de natuurlijke bron van het materiaal in stand te houden zonder deze uit te putten en veroorzaakt het geen ernstige ecologische veranderingen, zoals kurk, bamboe en jute. Daarnaast zijn de materialen ook biologisch afbreekbaar. Zo wordt het eco linnen wordt bijvoorbeeld gekleurd met een niet chemische kleurstof. Ook gebruikt Good & Mojo gerecyclede materialen voor hun ontwerpen, zoals gerecycled glas, papier, oude autobanden, maar ook restmateriaal  zoals houtsnippers.

Koop licht, geef licht

Voor elke lamp die je koopt, doneert Good & Mojo aan de WakaWaka Foundation. Meer dan een miljard mensen leven nog steeds zonder toegang tot elektriciteit. Wakawaka strijd tegen deze energiearmoede en levert ook lampen op zonne energie aan mensen in humanitaire hulpsituaties in achterstandsgebieden over de hele wereld.

Good & Mojo verlichting