GELTEX®

De GELTEX® matrassen zijn een onderdeel van Beka®. De matrassen van GELTEX® hebben een uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Daarnaast hebben ze een lange levensduur, zodat je er extra lang van kunt genieten. De unieke gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt ervoor dat jij heerlijk uitgerust wakker wordt. Maak van jouw bed, de beste plek ter wereld met GELTEX®.

5 producten gevonden

Beka®

Sinds 1935 creëert Beka® voor elke klant een unieke plek waar innovatieve slaaptechnologie, vakmanschap en elegante afwerking samenvloeien tot ultiem slaapcomfort. Goed slapen is belangrijk, want een goede nachtrust zorgt ervoor dat jij weer fris aan een nieuwe dag kan beginnen. Een goed en comfortabel bed is van belang, want dat zorgt er uiteindelijk voor dat jij lekker kan slapen. Je brengt immers veel tijd van je leven door in bed. Investeren in een goed bed inclusief matras is daarom noodzakelijk. Een matras zorgt ervoor dat jouw lichaam goed wordt ondersteund, zodat er geen lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Maar hoe weet je nu welk matras nou het beste bij jou past? Een hard of zacht matras? Schuim of veren? Kom eens bij ons langs. Onze medewerkers kijken graag met je mee en geven je deskundig advies op het gebied van matrassen en GELTEX® matrassen.

GELTEX® matrassen

Beka® maakt de keuze in matrassen voor jou een stuk gemakkelijker met de GELTEX® matrassen. Een goed matras moet namelijk aan drie eisen voldoen: ideale drukverdeling, optimale ventilatie en correcte ondersteuning. Het nieuwe GELTEX® schuim is het enige schuim dat hieraan voldoet.

Drukverdeling: Het schuim in de GELTEX® matrassen creëert een speciaal drukverlagend oppervlak dat zich automatisch aanpast aan elke beweging van jouw lichaam, zonder jouw slaap te verstoren. Een opencelstructuur in combinatie met elastische eigenschappen zorgen ervoor dat jij comfortabel kunt slapen.

Ventilatie: Het luchtdoorlatende schuim en de open celstructuur zorgen voor een goede ventilatie. De warmte van jouw lichaam en het transpiratievocht wordt eenvoudig afgevoerd door het schuim. Niet alleen je nachtrust wordt bevorderd, maar het verbetert ook de kwaliteit van je slaap en de levensduur van jouw matras.

Ondersteuning: Om je spieren goed te kunnen laten rusten, heeft je lichaam goede ondersteuning nodig. Het schuim in de GELTEX® matrassen biedt voldoende ondersteuning en past zich gemakkelijk aan jouw slaaphouding aan.

Het schuim dat in de GELTEX® matrassen zit wordt gemaakt van duurzame materialen. Dit zorgt ervoor dat de matrassen niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook een lange levensduur hebben. Het GELTEX® foam heeft een goede weerstand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk.

De collectie van GELTEX®

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een uitgebreide collectie GELTEX® matrassen. De collectie bestaat uit verschillende matrassen: Imagine, Touch, Dreamer, Escape, Dédicade en de Tendresse. De matrassen beschikken allemaal over het GELTEX® foam, 7 ergonomische comfortzones en zijn leverbaar in diverse afmetingen. Om erachter te komen welk matras het beste bij jou en jouw lichaam past, kun je het beste even langskomen op onze slaapafdeling in Vriezenveen. Onze slaapexperts gaan dan samen met jou op zoek naar het perfecte matras. Of dat nu een Geltex matras is of een matras van één van onze andere merken, je vindt het perfecte matras bij Löwik Wonen & Slapen.
Geltex matrassen