Gealux relaxfauteuil, fauteuils, stoelen en banken, nederlands design van topkwaliteit!Gealux, 100% nederlandse relaxfauteuils van topkwaliteit.

De nederlandse producent van relaxfauteuils is gevestigd in Culemborg, waar alle relaxfauteuils worden gemaakt. Met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking produceert Gealux al sinds 1989 fauteuils op maat. Geen massa productie, maar geheel naar uw wens gemaakt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, maatwerk tot op de centimeter is mogelijk.

Top design van gerenommeerde ontwerpers

Gealux werkt met een vast team van ontwerpers, die hun stempel op de collectie drukken. En niet zonder succes. Door het vooruitstrevende design van de relaxfauteuils en het perfecte zitcomfort zijn de relaxfauteuils van absolute topklasse. Niet alleen het design maar ook het zitcomfort laat niets te wensen over. Gealux maakt gebruik van het revolutionaire traagschuim van Tempur voor de zitting, met als resultaat een perfecte drukverdeling en een optimale bloedcirculatie.

Volo Collectie

Onlangs is de Volo fauteuil collectie gepresenteerd. Eigentijdse relaxfauteuils met een vernuftig voetenbank systeem. De voetenbank is geheel onder de zitting weg te draaien, waardoor oogstrelend design and in hand gaat met functionaliteit. Bij Löwik Wonen & Slapen vindt u de grootste relaxstudio van Oost-Nederland, waar ook de Volo relaxfauteuil en diverse fauteuils ruim vertegenwoordigt zijn.

Diversiteit aan mogelijkheden

De relaxfauteuils zijn geheel naar wens samen te stellen. Niet alleen heeft u de keuze uit verschillende maten, ook zijn er verschillende bedieningen mogelijk. De relaxfuncties zijn verkrijgbaar in handverstelbaar of geheel electrisch. Zelfs kunt u een massage functie kiezen. Kom proefzitten in onze showroom. Onze Gealux zitspecialisten vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden van relaxfauteuils.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.