Floor

Een topmerk dat vrolijkheid brengt in ieder interieur, dat is de beste omschrijving van Floor. Door de kleuren, het zachte uiterlijk en het design zijn de vloerkleden van het merk erg gewild. Je haalt er een ware eyecatcher mee in huis! Met uitzondering van de Rusty lijn, staat Floor bekend als een merk met laagpolige vloerkleden wat het geschikt maakt voor ieder modern interieur.

25 producten gevonden

Ontdek de collectie van Floor

De vloerkleden collectie van Floor bestaat, met uitzondering van de Rusty-lijn, uit laagpolige vloerkleden. Perfect voor een modern interieur! Een laagpolig vloerkleed zorgt namelijk voor een strakke look in huis waarin het design van het vloerkleed goed terug is te zien. Hierdoor is het zeer geschikt voor een moderne setting in huis.

Creëer sfeer in jouw interieur

Vloerkleden staan bekend om het toevoegen van sfeer in een interieur, zo ook de vloerkleden van Floor. Een woonkamer met vloerkleed oogt veel minder kaal en daarnaast heeft een vloerkleed ook nog eens een functionele kant: het zorgt voor demping in de woonkamer. Hierdoor oogt het niet alleen minder kaal, het klinkt ook nog eens minder kaal.

Keuze uit verschillende designs

Het design van een vloerkleed is bepalend voor de sfeer die je wil overbrengen in het interieur. De collectie van Floor bevat vloerkleden met uiteenlopende designs. Ga voor een effen kleur om rust te creëren in de woonkamer of kies juist voor een bloemenprint. Het assortiment bestaat uit vloerkleden met uiteenlopende afmetingen zodat er voor elke woonkamer wel een geschikt vloerkleed te vinden is.