Beddinghouse

Beddinghouse is gespecialiseerd in bed- en badtextiel en produceert naast hun eigen collectie ook bedtextiel voor andere bekende merken als Auping en Rivièra Maison. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en marktleider binnen de Benelux. Met hun duurzame innovaties en trendy collecties kan dat ook niet anders.

1 product gevonden

Beddinghouse collectie beddengoed

De collectie van Beddinghouse wordt twee keer per jaar vernieuwd en in eigen studio ontworpen en ontwikkeld. De collecties bedtextiel zijn ontworpen op basis van de laatste fashion- en interieurtrends. Bij Beddinghouse vind je een mooie luxe collectie dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, plaids, sierkussens met een eigentijds design.

Duurzame productie bedtextiel

Beddinghouse zet zich in voor een duurzamer beleid binnen haar bedrijf. Een continu proces. Zij richten zich op drie pijlers: Product – People – Packaging. Met betrekking tot het product richten zij zich op de katoenproductie. Bijna 40% van de wereldwijde textielproductie is katoen en dus een belangrijke grondstof ook voor de productie van bedtextiel. Ze zijn sinds 2016 aangesloten bij Better Cotton Initiative (BCI). Het BCI richt zich op duurzamer katoen, maar tevens op de verbetering van de levensomstandigheden van de katoenboeren en hun kinderen. Met betrekking tot People verbetert en controleert Beddinghouse de arbeidsomstandigheden van de mensen die werkzaam zijn voor hun bedrijf. Zo zetten zij zich in voor vrouwen emancipatie in productielanden en worden er vrouwen begeleid bij het zelfstandig runnen van katoen boerderijen. Met betrekking tot Packaging is Beddinghouse bezig met milieuvriendelijke verpakkingen, om zo te voorkomen dat hun verpakkingen schadelijke effecten kunnen hebben op het welzijn van dieren en het milieu.

Kwaliteit bedtextiel

De dekbedovertrekken van Beddinghouse zijn van 100% katoen, een natuurlijk product. Het voordeel is dat katoen van nature een ademende stof is en daardoor ook niet klam of zweterig aanvoelt. Het neemt ook goed vocht op. Katoenen dekbedovertrekken zijn daarom het hele jaar door geschikt. Daarnaast heeft het een goede prijs-kwaliteit verhoudingen en verschillende afwerkingen, voor verschillenden stijlen. De afwerking van het beddengoed is afhankelijk van de weving van de stof. Zo heeft een satijn-katoenen dekbedovertrek een mooie glans en voelt de stof erg soepel aan. Dit komt door de speciale satijn-weving met katoengaren. Daarnaast heb je ook katoen flanel wat lekker warm en zacht aanvoelt. Perfect voor de echte koukleumen en natuurlijk het koude winterseizoen.

Beddinghouse bij Löwik Wonen & Slapen

Het beddengoed van Beddinghouse onderscheid zich door de diverse en kleurrijke dessins. Prachtige ontwerpen van topkwaliteit voor een goede prijs. Je vind in de collectie bedtextiel van alle doorgaande maten 1-persoons dekbedovertrekken, twijfelaars en 2-persoons dekbedovertrekken. Bestel de collectie van Beddinghouse online bij Löwik Wonen en Slapen of kom langs in de showroom.

Beddinghouse dekbedovertrekken