Keukens

Superkeukens & Designkeukens

Neem een kijkje in onze keuken! Ook voor keukens bent u bij Löwik aan het goede adres! Onze SuperkeukensDesignkeukens collectie bestaat uit Duitse topkwaliteit keukens in diverse stijlen, van landelijke tot modern design. A-merk keukenapparatuur, inclusief 10 jaar garantie, voor de scherpste prijs. Om tot een goede keuze te komen voor de juiste keuken in uw huis krijgt u bij ons een gratis, vrijblijvend 3D keukenontwerp geheel naar wens, met deskundig advies van onze keukenadviseurs. Kom langs of maak een vrijblijvende afspraak, want ook voor keukens rij je toch naar Vriezenveen!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kies jouw eigen keuken

Een keuken is een belangrijk onderdeel van uw woning en daardoor een voldoende reden goed over na te denken. Bij de aanschaf van een keuken komen er veel vragen voorbij. Vragen over de stijl, de ruimte, de juiste opstelling, wel of geen bovenkastjes en verder zijn er veel vragen over de apparatuur. De deskundige adviseurs bij Löwik Wonen & Slapen helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Welke keuken past bij uw woonstijl:

  • Vintage &Industrieel: Dit is keuken gemaakt van robuuste materialen als hout, metaal, glas, steen en beton. De keuken wordt ruim opgezet en heeft  vaak een kookeiland. In het ontwerp van deze keuken zien we zowel ingebouwd apparatuur als losse stoere apparaten. De keuken heeft eenvoudige lijnen met ambachtelijke en nostalgische elementen.
  • Modern & Design:  De basis van deze keuken ligt in mooie vormgegeven kastjes met strakke lijnen en met de nieuwste technische snufjes en apparaten. De gedachte ‘less is more’ wordt goed doorgevoerd, zodat de aandacht uitgaat naar het strakke en glimmende design.
  • Scandinavisch & Retro: De keukens in deze woonstijl zijn eenvoudige van vorm & kleur en zijn gemaakt van kwalitatieve natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen. De stijl van de keuken heeft elementen uit de jaren 50 en 60 en er is aandacht voor mooie details en bijzonder apparatuur.
  • Klassiek & Chique: In klassieke keukens met een luxe uitstraling wordt gebruik gemaakt van rijke materialen, ronde vormen en diepe kleuren. In de nieuwe klassieke keukens zien we een regelmatig een combinatie van klassieke en modern elementen, wat een stoere combinatie geeft.
  • Landelijk & Romantisch: Dit zijn eenvoudige keukens waar sfeer en comfort belangrijk zijn. In de opstelling van de keuken wordt vooral gebruik van gemaakt van symmetrie. In deze keukens zien we vaak een keukeneiland en is de keuken vooral van hout gemaakt, gecombineerd met een hardstenen aanrechtblad met nostalgische elementen.
  • Stoer & Robuust: In een stoer keuken horen robuuste keukenkastjes gemaakt zijn van pure materialen als hout, glas en beton. De grote eenvoudige keuken staat centraal en wordt gecombineerd met een grote eettafel waardoor er een gezellige woonkeuken met veel levendigheid ontstaat.