De grootste woonboulevard van Oost-Nederland

Kersttrends 2016

Warme sferen tijdens de Kerstdagen

Dit jaar zien we in de kersttrends veel warme kleuren. Kleuren zoals warm rood, aubergine en zacht oranje. Deze kleuren worden gecombineerd met brons, goud en parelmoer. Dit jaar zijn ook de natuurlijke materialen belangrijk en knutselen we weer veel zelf. We zijn door alle kook en bakprogramma’s ook actiever in de keuken. Met Kerst gaan we veel zelf bakken en genieten van het lekkere eten.

Bij de Kerstdecoraties is het kerstgroen belangrijk. Dit jaar uiteraard ook, maar vetplanten en cactussen zijn nu ook prominent aanwezig. Dit alles in combinatie met besjes, bloemen en andere mooie takken. Er zijn dit jaar zes kerstthema’s te zien:

Bronzen glam

In deze trend zien we een boom vol met de kleuren goud met mat wit, warme roodtinten in combinatie met een lichte bronskleur. De glitter spat van de boom af!

Indian native

Hier zie je een boom en sfeerhoekjes in de Indiaanse stijl. Een boom vol veren, dromenvangers en rode decoraties in combinatie met veel sterren.

Natuur en cultuur

Een boom vol met natuurlijke materialen zoals wol, hout, glas en veren. Veel hangers in de boom zijn gemaakt van hout of er zijn kerstballen in de vorm van paddenstoelen, veren en vrolijke dieren.

Winterse taferelen

Bij deze trend zie je een koude boom met een warme sfeervolle uitstraling. Het heeft de kleuren wit, zilver en blauw en er zijn veel kerstballen met glitters. Verder is er voor de koele uitstraling ijspegels, ijskristallen en wordt de boom bespoten met kunstsneeuw.

Stoer en doorleefd

Dit is een Scandinavische kerstsfeer met een industriële look. Er is verweerd beton, een stenen muur en koperen leidingen worden verwerkt in kaarsenstandaards. Ook hangt er een gewei en zijn er veel flessen met takken en bloemen.

Traditioneel

De traditionele boom is ook terug, de boom die vroeger bij oma stond. Eentje met echte ballen, vooral in de rode kleur. Verder is er de kralenketting, een ouderwetse piek en is er hier en daar een echte kaars in de boom. Gezellig!

Bijzettafael antique copper

Vision eetkamertafel XOOON