Houten eettafel banken

Wil je een keer iets anders? Ga voor een houten eettafel bank in plaats van stoelen. Een eetbank brengt niet alleen sfeer, maar creëert ook nog eens extra zitplekken aan jouw tafel. Ideaal voor als je weinig ruimte hebt. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je houten eettafel banken in diverse stijlen. Voor welke eetbank ga jij?

Diverse houten eettafel banken

In ons assortiment vind je diverse houten eettafel banken. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, stijlen en materialen. Zo hebben we eettafel banken van eikenhout, teakhout en Lamulux (houtlook). De verschillende soorten hout hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Eikenhout en teakhout zijn beide stevige houtsoorten en daarnaast ook erg duurzaam. Ze hebben veel gelijkwaardige eigenschappen, maar teakhout heeft als voordeel dat het ook geschikt is voor buitenmeubels. Dit komt doordat het hout olie bevat en daardoor vettig aanvoelt. Een bank van teakhout wordt door de olie beschermt tegen zonlicht en regen. Eikenhout is veel droger en daardoor minder geschikt voor buitenmeubels. Voor binnen is het houtsoort perfect en geeft het jouw interieur een warme en authentieke uitstraling door nerven en knoesten in het hout. Wil je een robuuste eettafelbank? Eikenhout en teakhout kunnen op een speciale manier geborsteld worden, waardoor ze een ruw oppervlak krijgen. Dit zorgt voor een extra stoere uitstraling. Combineer dit met een grof gelaste stalen onderstel en jouw industriële eettafel bank is compleet! Tot slot hebben we eetbanken van Lamulux. Het bestaat uit een soort kunststof en door de structuur van het materiaal voelt het aan als echt hout. Het oogt ook hetzelfde door de aangebrachte houttekening en houtkleur. Lamulux is voor gezinnen met kinderen ideaal. Het is onderhoudsvrij, duurzaam en kan goed tegen een stootje. Wil je meer weten over de verschillende houtsoorten? Vraag onze medewerkers voor meer informatie. Daarnaast kun je ook onze onderhoudspagina bekijken hoe je jouw houten meubel het beste kan onderhouden.

Een houten eetbank kopen

Ben je van plan om een houten eetbank te kopen? Bedenk dan van tevoren welke functies jouw eetbank moet vervullen en hoe groot jouw ruimte is. Heb je niet veel ruimte en wil je de bank tegen de muur plaatsen? Ga dan voor een eetbank zonder armleuningen. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk kunt aanschuiven zonder dat je de bank moet verplaatsen. Heb je veel ruimte en wil je juist wat meer comfort dan kun je gaan voor een eetbank met een rugleuning en armleuningen. Nog meer comfort? In plaats van een houtenbank kun je het beste voor een eetbank gaan van stof of leer. Dit zorgt voor een nog beter zitcomfort. Bekijk al onze eetbanken online of kom langs in onze showroom in Vriezenveen. Onze medewerkers helpen jou graag! houten eettafel bank