Gratis Calex Wake-up light

Calex Wake-Up light cadeau actiepagina banner

Ontvang een gratis Calex Wake-Up light bij aankoop van 2 Silvana support hoofdkussens!

Het wordt weer donker buiten, dat betekent dat we ‘s ochtends ook wat meer hulp kunnen gebruiken om wakker te worden. Met een Silvana support hoofdkussen heb jij de hele nacht een goede ondersteuning en samen met de Calex Wake-Up light wordt je heerlijk uitgerust en ontspannen wakker. Kom voor de actie naar onze winkel in Vriezenveen. Onze slaapexperts kunnen jou daar over verder adviseren over de kussens van Silvana en welke het beste bij je past. Heb je maar één kussen nodig? Dan krijg je deze veelzijdige wake-up light voor slechts 14,95!

Silvana Support hoofdkussen

De Silvana Support is de perfecte kussen wanneer je last hebt van nekklachten en is speciaal ontworpen voor zij- en rugslapers. De kussen heeft aan de voorkant een neksteun. Daarnaast zijn er 6 verschillende soorten hardheden verkrijgbaar, zodat er voor ieder postuur, slaaphouding en matras een geschikt kussen is. Kom gerust langs in de showroom of bekijk de collectie Silvana Support kussens.

Calex Wake-Up light

De zonsopkomst simulatie van de Calex Wake-up light zorgt er voor dat je ontspannen wakker wordt. Als alarm kun je kiezen uit 6 natuurgeluiden of FM radio. Verder beschikt deze wake-up light over snooze en een zonsondergang/sluimerfunctie. Ook kan hij gebruikt worden als nachtlampje (10 standen) of moodlight (6 kleuren).

 • De actie is geldig van 1 oktober t/m 29 februari 2020.
 • Geldig zolang de voorraad verstrek.
 • De volgende aanbieding geldt: Eén Calex Wake-up light gratis bij aankoop van twee Silvana Support®, Silvana Support® Royale of
  Silvana Comfort kussens. Indien er één Silvana kussen aangeschaft wordt is er de mogelijkheid de Calex Wake-up light te
  kopen tegen een bijbetaling van €14,95. Aankoop van de Wake-up light dient gelijktijdig met de
  aankoop van het kussen te gebeuren.
 • Eenmalige deelname.
 • Alleen geldig bij aankoop in de winkel (niet online)
 • Niet geldig in combinatie met andere acties / aanbiedingen/ outlet aanbod.
 • Onder voorbehoud van wijzigingen.