Relaxen met INHOUSE

INHOUSE heeft de mooiste kasten, tafels, stoelen en de comfortabelste banken. In dit magazine hebben wij voor jou de allermooiste relaxfauteuils geselecteerd. Thuiskomen en ontspannen doe je in je favoriete stoel die niet alleen heerlijk zit, maar ook stijlvol staat in je interieur. Onze relaxfauteuils zijn ergonomisch verantwoord en je kunt ze helemaal naar eigen wens samenstellen. Je hebt de keuze uit prachtige stoffen en soepele leersoorten. Bepaal je eigen uitvoering, bijvoorbeeld door uit te breiden met heerlijke wellnessfuncties en kom tot rust in je stoel met een mooi boek of een goed glas wijn. Heerlijk toch?

Wij inspireren je graag! In dit magazine zie je een gevarieerd aanbod aan uitvoeringen en mogelijkheden. Vind je het lastig om zelf een keuze te maken?
Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar in de winkel om je te helpen met het samenstellen van jouw ideale relaxfauteuil.
Kun je niet wachten? Kijk dan op pagina 24, 25 en 26. Deze relaxfauteuils heb je binnen 1 week in huis! Dat is lekker & snel ontspannen!
Alvast veel plezier met relaxen!