De grootste woonboulevard van Oost-Nederland

Denim Drift in het interieur

De prachtige grijsblauwe kleur Denim Drift is uitgeroepen tot de kleur van 2017

Denim Drift is een zachte grijsblauw die sfeer brengt maar niet de boventoon voert, waardoor het niet snel zal vervelen.
Het is een kleur die eenvoudig aansluit bij talloze interieurstijlen en -sferen. Het is een echte allemansvriend. Een stoere tint die mooi te mixen is met andere blauwtinten maar het ook goed doet met kleuren als wit, hout, pasteltinten of goud.
Kortom: deze kleur verdient een plek in ieder interieur.

Naast elkaar

De kleur Denim Drift past mooi bij de kleur wit, maar er past ook nog een andere kleur bij. Als u meer dan 2 kleuren gebruikt komt er meer diepte in uw kamer. Zorg dat de kleuren die u erbij kiest net wat zachter is dan Denim Drift, want deze mag best de boventoon voeren.

Op de wand

De kleur Denim Drift kan ook uitstekend op de muur. Door de wand of een gedeelte ervan te schilderen of door een leuk behang te kiezen. De kleur past zich eenvoudig aan, aan elke omgeving. Het mooiste effect krijg je, wanneer de meubelen en woonaccessoires een neutrale kleur hebben. Warmte toevoegen kan eenvoudig met houten meubelen en decoratie.

Accentkleur

Denim Drift kan ook heel goed gebruiken als accentkleur. Zo kun je een vloerkleed, gordijnen, verlichting, kussens en woonaccessoires kiezen in deze kleur. Zorg dat ze goed uit de verf komen en dat er voldoende accenten zijn voor het gewenste effect.

Meubelen

Er zijn al diverse meubellijnen die de kleur Denim Drift verwerkt hebben in hun collectie, gewoon omdat het een kleur is die overal goed bij past. Een bank, fauteuil, eetkamerstoel of loveseat in denim drift, het is allemaal mogelijk.

Wij zeggen in ieder geval: ga genieten van deze prachtige kleur en we weten bijna wel zeker dat deze kleur een echt blijvertje is.