De Auping Smart base met anti-snurkfunctie

De Auping Smart base met anti-snurkfunctie

Auping Smart Base met anti-snurk functie

Auping komt met een nieuwe slimme bedbodem. De Auping Smart base is een slim bed met een anti-snurkfunctie. Hierdoor hoef je niet meer wakker te liggen door jouw snurkende partner. Op het moment dat jouw partner snurkt, gaat het hoofdeinde een stukje omhoog of krijgt jouw partner een liefdevol zetje. Jijzelf kan hierdoor gewoon doorslapen. Hoe fijn is dat?

De Auping Smart base

De nieuwe slimme bedbodem bestaat uit een spiraalbodem en een Auping Connect. Dit is een apparaatje dat zich onder de bedbodem bevindt. Het apparaatje is te bedienen via een app op de telefoon of tablet. Zodra het apparaatje registreert dat iemand snurkt, gaat het hoofdeinde een stukje omhoog. Hierdoor openen de luchtwegen van de snurker zich en kan hij / zij weer vrij ademen. Daarnaast is er nog een andere optie. Het ruggedeelte van de spiraalbodem kan ook even bewegen, zodat de snurker zich omdraait

Auping smart base sfeer

Slimme wekker

Naast de anti-snurkfunctie kan de nieuwe slimme bedbodem ook gebruikt worden als slimme wekker. 30 minuten voor de ingestelde wekker meet het apparaatje wanneer je het lichtst slaapt. Het hoofdeinde gaat dan een stukje omhoog. Zo word je langzaam gewekt. Daarnaast geeft de wekker ’s avonds ook een seintje als het tijd is om te gaan slapen.

Smart base bedbodems

Auping heeft drie slimme bedbodems uitgebracht. Smart base 1M, 2M en 3M. De Smart base 3M is de meest luxe uitvoering en biedt het meeste comfort. Je kan zowel het rugdeel, voetendeel als hoofeinde elektrisch verstellen. Bij de 2M kun je het rugdeel en het voetendeel elektrisch verstellen en bij de 1M alleen het rugdeel. Daarnaast kun je nog wel het voetendeel met de hand verstellen. Deze drie slimme bedbodems beschikken allemaal over de smart functies, zoals de anti-snurkfunctie en de slimme wekker. Daarnaast bieden ze nog andere voordelen. De Auping Smart base is eenvoudig te bedienen en kun je verbinden met al jouw favoriete apparaten in huis.

De Auping Smart base 3 -motorig met anti-snurkfunctie

Auping spiraalbodem

De spiraalbodems van Auping hebben een aantal belangrijke voordelen. Het zorgt voor goede ventilatie. De bedbodem ventileert beter dan elke andere bedbodem, omdat de spiraalbodem 80% open ruimte heeft voor lucht. Daarnaast zorgt de dwarsgespannen spiraal met haar 10.000 ondersteuningspunten voor de perfecte ondersteuning. Tot slot is de spiraalbodem ook duurzaam. De bodem wordt gemaakt van ijzersterk staal, waardoor je er een leven lang van kan genieten. Een goede bedbodem is belangrijk tijdens het slapen. De spiraalbodems zijn te verkrijgen in een verstelbare en niet verstelbare variant.

Heb je vragen over de Auping Smart base? Kom gerust bij ons langs. Onze medewerkers helpen jou graag!