Bureaustoelen

Stressless Home-office bureaustoelen

We werken steeds meer vanuit huis en hebben dus behoefte aan een prettige werkplek. Het is belangrijk om een goed bureau te hebben, maar het zitcomfort is vooral belangrijk. Hoe prettiger de werkplek, hoe beter werk geleverd kan worden. Er zijn veel bureaustoelen verkrijgbaar. Bureaustoelen van Stressless geven het ultieme zitcomfort voor achter uw bureau, in uw woonkamer of op kantoor. Stressless is vooral bekend om haar relaxfauteuils en banken, niet voor niets zijn ze marktleider op het gebied van relaxstoelen en relaxbanken. Een comfortabele stoel om goed op te werken.

Het geweldige zitcomfort van Stressless vindt u nu ook in de Home-office bureaustoelen. Kom proefzitten in een Stressless bureaustoel en ervaar zelf het sublieme zitcomfort, bij Löwik, de grootste Stressless studio van Oost-Nederland!

 • Stressless Consul bureaustoel

  Stressless Consul bureaustoel

  v.a. 1.289,-
  Producten bekijken
 • Stressless Wing bureaustoel

  Stressless Wing bureaustoel

  v.a.  1.789,-
  Producten bekijken
 • Bureaustoel Omg Black/Grey modern design uit de Zuiver meubel collectie - 1300001

  Bureaustoel Omg – Black/Grey

   219,-
  In winkelmand

Voor elke houding een bureaustoel

Ieder mens is verschillend en heeft een andere lichaamshouding. Als de juiste bureaustoel gevonden is, is het prettig als de stoel op de juiste manier afgesteld wordt. Met deze 5 tips zal het afstelen goed lukken:

 1. Als u de juiste zithoogte instelt staan de voeten plat op de grond en zijn de knieën in een hoek van ongeveer 90 graden. De heup en kniegewrichten lopen in dezelfde lijn door.
 2. Een rugleuning staat goed ingesteld als hij vooral de onderrug ondersteunt, De zitting van een goede stoel is flexibel en door de steun kunt u langer blijven zitten.
 3. De lengte van de zitting is goed ingesteld als het de onderbenen goed ondersteunt. Als de onderbenen te ver uitsteken is het zitvlak te kort. Als de onderbenen te kort zijn voor het zitvlak, dan is het zitvlak te lang. Als er een hand tussen knieholten en stoel past, dan is de verhouding precies goed.
 4. Als de armleuningen van de stoel goed worden gebruikt, worden de nek en schouders niet te ver omhoog getrokken. Klachten worden op deze manier voorkomen. De hoogte van een armlegger is goed afgesteld als het de arm licht ondersteunt, de arm in een hoek van 90 graden ligt en de schouders ontspannen zijn.
 5. De armleuningen van de bureaustoel kunnen het beste even hoog staan als het bureau. Het beeldscherm is op een armlengte afstand, als u rechtuit kijken valt uw blik net onder de bovenkant van het scherm.