Pullman matrassen: 1+1 GRATIS!

Bij aanschaf van een matras uit de Silverline collectie van Pullman ontvang je nu tijdelijk een 2e Pullman Silverline matras gratis! Het Silverline matras van Pullman bestaat uit een collectie met met meerdere matrassen, waarvan de Luxury, Allure, Master, Royal, en Excellence verkrijgbaar zijn op de slaapafdeling van Löwik Wonen & Slapen.

Honingraat Pocket

De kern van de Pullman Silverline Excellence matras of Silverline Luxury matras vertrekt van een ergonomisch gezoneerde honingraat pocket die voor extra duurzaamheid elektrothermisch werd gehard. Net als in een honingraat staan deze pockets dichter bij elkaar en bieden het lichaam zo een volle ondersteuning. Men noemt dit ook wel een geneste pocketvering.

Drukverdeler

Een Pullman Silverline Excellence matras is een matras die jouw lichaamsvorm prima volgt dankzij de comfortlaag van latex en een jute drukverdeler. Latex ventileert en biedt een volle ondersteuning. De Pullman matras Silverline Luxury wordt gemaakt met een comfortlaag van natuurlatex met een jute drukverdeler. Natuurlatex is nog soepeler en biedt een nog hogere conformiteit, hierdoor past je lichaam als gegoten.

Inside Pocket in het Pullman Silverline matras

De unieke Pullman Inside pocketvering is de kern van de Silverline Allure, Silverline Master en Silverline Royal matras. Een InSide Pocketvering is opgebouwd uit een grotere en een kleinere pocketveer, die ingenieus in elkaar zijn verwerkt. Op deze manier ervaar je, ongeacht lichaamsvorm of slaaphouding, steeds de juiste ondersteuning. Ook deze pocketveren zijn elektrochemisch gehard, zo geniet u extra lang van de juiste ondersteuning.

Ademende comfortlaag

De Pullman matras Silverline Allure wordt voorzien van een ademende comfortlaag die bestaat uit kwaliteitsvol en veerkrachtig comfortschuim en een flexibele drukverdeler. De Silverline Master matras versterkt de ingenieuze werking van de Inside pocketvering dankzij de comfortlaag van latex en een jute drukverdeler. Latex ventileert uitstekend, volgt de lichaamscontouren en biedt jouw lichaam zo een volle ondersteuning.

Pullman Silverline Royal matras

De Silverline Royal matras is dankzij de comfortlaag van natuurlatex met een jute drukverdeler nog soepeler in het volgen van uw lichaamscontouren en biedt een nog hogere conformiteit. Jouw lichaam krijgt een tegelijk volle en toch soepele ondersteuning.

Actievoorwaarden

  • De actie loopt zolang de voorraad strekt. OP=OP.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Niet geldig op reeds gedane aankopen en/of andere aanbiedingen.
  • De actie heeft betrekking op showroommodellen, enkel verkrijgbaar in de afmeting 90×210 cm en in verschillende hardheden.
  • Onder voorbehoud van wijzigingen.
  • Vraag de verkoopadviseurs in de winkel naar alle actievoorwaarden.