Matrassenkorting op onze slaapafdeling!

Om plaats te maken voor de nieuwe collectie mogen de matrassen uit de oude collectie met kortingen weg! De matrassen mogen de deur uit voor prijzen tussen de € 149,99 en de € 999,99. Kom proefliggen in onze showroom en laat je adviseren door onze adviseurs op de slaapafdeling! Daarnaast geven we hieronder ook nog een aantal tips om rekening mee te houden wanneer je een nieuwe matras aan wil schaffen.

Kortingen op matrassen op onze slaapafdeling

Korting op onze slaapafdeling! Want om plaats te maken voor de nieuwe matrassen collectie mag de huidige collectie met korting de deur uit. Topmatrassen van merken als Auping, Tempur, Comfort Suite en GELTEX mogen weg voor prijzen uiteenlopend van € 149,99 tot € 999,99. Onze slaapadviseurs in de showroom voorzien je graag van advies over welke matras voor jou de juiste is. Lees hieronder alvast een aantal tips die jou kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuw matras.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuw matras?

Een matras moet je gedurende nacht voldoende ondersteuning en comfort bieden wat zorgt voor een goede nachtrust. Wanneer dit niet het geval is en een matras niet aansluit op jouw persoonlijke behoeften kan dit zorgen voor een slechtere nachtrust en zelfs fysieke klachten. Een goed matras draagt bij aan het voorkomen of verminderen van lichamelijke klachten als nek- en rugpijn. Wij helpen je graag een handje op weg bij de keuze van jouw nieuwe matras!

Verschillende typen matrassen

Er is tegenwoordig keuze uit verschillende soorten matrassen die ieder hun eigenschappen hebben. Veel voorkomend zijn de pocketvering matrassen. Dit geeft een goede ondersteuning maar is niet voor iedereen altijd geschikt. Naast pocketvering matrassen bestaan er ook koudschuim, latex en traagschuim matrassen. Ook bestaan er polyether en bonellvering matrassen. Ze zijn goedkoper maar de ondersteuning is minder en ze hebben meer kans op kuilvorming. Een prima matras als logeer- of kindermatras.

Lichamelijke factoren waar je op moet letten

Allerlei factoren zijn van invloed op de keuze van jouw matras. Houd hier bij de aanschaf van een nieuw matras rekening mee, want het zou zonde zijn om een matras aan te schaffen welke niet aansluit op jouw lichamelijke factoren. Waar moet je rekening mee houden?

 • Lichaamslengte: kies voor een matras die ongeveer 20 centimeter langer is dan jouw eigen lengte, dan weet je zeker dat je voldoende ruimte hebt.
 • Gewicht: over het algemeen geldt; hoe lichter van gewicht je bent, hoe zachter het matras eigenlijk moet zijn. Andersom geldt: als je zwaar van gewicht bent is het verstandig te kiezen voor een harder matras. Maar ook persoonlijke voorkeur is belangrijk: probeer verschillende matrassen om te ontdekken wat jij prettig vindt liggen.
 • Postuur: je postuur kan op twee onderdelen van het matras invloed hebben. Wanneer je een breder postuur hebt en je slaapt vaker op je rug of je buik, dan is een breder matras beter om de juiste ondersteuning te bieden. Wanneer je op je zij slaapt is het belangrijk dat je in het matras kunt zakken. In welke mate is afhankelijk van je postuur, zolang je rug maar in een rechte lijn ligt met je nek om zo lichamelijke klachten te voorkomen.
 • Temperatuurgevoeligheid: het type matras speelt een belangrijke rol in de regulering van jouw lichaamstemperatuur. Wanneer je het snel koud hebt, kies dan voor een goed ventilerend matras. Wanneer je het snel koud hebt, is een latex of traagschuim matras weer comfortabel.
 • Lichamelijke klachten: een matras kan verschil maken wanneer je bijvoorbeeld rug- en nekklachten hebt. Kies dan zo veel mogelijk voor een drukverlagend matras zoals latex of traagschuim.
 • Allergieën: wanneer je last hebt van bepaalde allergieën, bijvoorbeeld huisstofmijt of luchtwegklachten, kies dan voor een anti-allergiematras.

Actievoorwaarden matrassenkorting:

 • De actie loopt zolang de voorraad strekt.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties.
 • Niet geldig op reeds gedane aankopen en/of andere aanbiedingen.
 • Niet geldig op de nieuwe collectie.
 • OP=OP
 • Onder voorbehoud van wijzigingen.
 • Vraag de verkoopadviseurs in de winkel naar alle actievoorwaarden.