Workshop Interieur

Heb je ook moeite met je interieur samenstellen of heb je gewoon zin om lekker aan de slag te gaan met een interieurplan? Raak je ook zo geïnspireerd door alle woonprogramma’s op tv, tijdschriften en leuk ingerichte huizen, maar weet je zelf niet zo goed hoe je dit moet vertalen naar jouw eigen woning? Dan is de nieuwe workshop interieurdesign bij Löwik Wonen & Slapen precies wat je nodig hebt!

Tijdens deze drie uur durende workshop leer je onder professionele begeleiding van onze ervaren interieurstylistes hoe je een interieurplan maakt voor de sfeer in jouw huis. Je hebt hiervoor geen speciale kennis of dingen nodig. Deze interieur workshop is geschikt voor iedereen – ook voor kleine vriend(inn)engroepen die zin hebben in een gezellige ochtend of avond.
Daarnaast heb je tijdens de workshop direct de mogelijkheid om je persoonlijke vragen en interieurdilemma’s met onze interieurstylistes te bespreken.    

Workshop interieur moodboard maken

Ga aan de slag tijdens deze mini cursus interieurstyling en maak je persoonlijk moodboard.
Samen met de interieurstylistes ga je kijken naar de plattegrond. Dat kan een voorbeeld zijn of de plattegrond van jouw nieuwbouwhuis, je bestaande woonkamer, eetkamer of bijv. slaapkamer. De keuze is aan jou welke ruimte(s) in jouw huis je een interieur make over wilt geven.
Aan de hand van de tips van onze interieurstylistes zorg je voor een praktische indeling van jouw interieur, bepaal je looproutes en kijk je welke kleuren en stijlen je aanspreken.

Nadat je dan eerst nog inspiratie op hebt kunnen doen in de winkel begin je direct met het maken van jouw eigen moodboard. Hierbij leer jij je eigen woonstijl nog beter kennen en knip en plak je jouw moodboard, waarbij je gebruik maakt van verschillende moodboard materialen zoals foto’s, tijdschriften, kleur- en stofstaaltjes. Ondertussen geven onze interieurstylistes jou persoonlijk advies en leren zij jou ook anders te kijken.

Wat kun je verwachten?

De workshop duurt drie uur en wordt vooral heel erg gezellig. Je leert tijdens de interieur workshop de technieken voor het maken van een moodboard, de voor- en nadelen van verschillende materialen, tips & tricks van ervaren interieurstylistes, het spelen met kleuren en hoe jij je wensen en ideeën kunt vertalen naar jouw eigen interieurontwerp. Aan het einde van de workshop krijg je een rijk gevulde goodiebag, een versnapering in onze brasserie De Fabrik en een waardecheque van Löwik Wonen & Slapen.
Zelf hoef je voor deze workshop niets mee te nemen, behalve jouw plattegrond en evt. foto’s van je huidige interieur. Heb je al zelf afbeeldingen, behang- of kleurstalen verzameld, dan mag je die uiteraard ook meenemen.

Hoe kun je de workshop interieur volgen en wat zijn de kosten?

Wil je deelnemen aan de workshop interieur? Vul onderstaand contactformulier in. Zodra nieuwe data bekend zijn voor de workshop nemen wij contact met jou op.

Workshop interieur

Workshop interieur
Naam(Vereist)