Profiteer van €250,- korting op matrassen

Goed slapen is belangrijk. Dat wist Jan Löwik in 1933 al. Hij begon met het fabriceren van verschillende soorten matrassen. Deze zelfgemaakte matrassen bracht hij rond op de fiets. Inmiddels heeft Löwik Wonen en Slapen een uitgebreide collectie boxsprings, ledikanten, matrassen, hoofdkussens en linnengoed. Met ons deskundig team vol slaapexperts helpen we je graag bij het vinden van het juiste bed en het matras dat het best bij je past, zodat jij lekker kan slapen.

Profiteer van €250,- korting op matrassen uit de Löwik collectie

Dit jaar bestaat Löwik Wonen en Slapen 90 jaar! Om dat te vieren profiteer je elke maand van leuke acties en aanbiedingen. En omdat Jan Löwik ooit met matrassen is begonnen, gaan wij ons feestjaar natuurlijk ook beginnen met een matrassen actie.

Ontvang nu 4 weken lang korting op matrassen uit de Löwik huiscollectie!
Bij aankoop van 2 matrassen vanaf €499,- per stuk profiteer je direct van €250-, korting*.

Kies het juiste matras

Het perfecte matras bestaat niet. Iedereen is anders en heeft andere wensen en ideeën als het om goed slapen gaat. Het vinden van het juiste matras is dan ook een ware zoektocht omdat er zo veel soorten matrassen zijn met allemaal andere eigenschappen. Een goed matras zorgt voor een goede nachtrust en draagt bij aan het voorkomen en verhinderen van lichamelijke klachten als nek- en rugpijn. Daarnaast bepaald je slaaphouding en of je veel zweet s’nachts ook well matras het beste bij jou past. Onze slaapexperts helpen je graag bij het vinden van jouw droommatras welke perfect aansluit op jouw persoonlijke behoeftes.

Tips om beter te slapen

Heb je het juiste matras gevonden? Dan is het ook belangrijk om goed te slapen. Een goede nachtrust bestaat namelijk niet alleen uit een goed matras en voldoende slaap, maar vooral ook uit slaapkwaliteit.
Hoeveel slaap heb je nodig per nacht? Ga op je tijd naar bed? Val je makkelijk in slaap?
Wij geven jou tips voor een betere nachtrust. Zo weet jij wat je kan doen voor het slapen gaan om s’ochtends helemaal uitgerust wakker te worden.

Laat je adviseren door de slaapexperts

Kom langs op de grootste woonboulevard van Oost-Nederland en ga proefliggen. Onze slaapexperts helpen je graag bij het vinden van jouw droommatras binnen de uitgebreide collectie matrassen van Löwik Wonen en Slapen.
Bij de aanschaf van een nieuw matras is het namelijk belangrijk dat je verschillende typen matrassen uitprobeert die passen bij jouw wensen en behoeftes.
Een goede nachtrust is erg belangrijk. Onze beddenspecialisten geven je daarom graag gratis en vrijblijvend advies zodat je elke dag uitgerust wakker wordt.

* Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig van donderdag 23 maart tot en met zaterdag 15 april 2023
  • Deze actie is alleen geldig in de winkel
  • Deze actie is geldig bij een aankoop van 2 matrassen vanaf €499,- p.s.
  • Deze actie geldt uitsluitend op geselecteerde matrassen
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties
  • Deze actie geldt niet voor showroommodellen
  • Onder voorbehoud van wijzigingen